Motivatie is tijdelijk, drijfveren blijvend (wat drijft jou?)

Kom jij als mens in je leer-kracht genoeg aan je trekken?
 
Als je het druk hebt is één ding namelijk van belang. 
Dat je óók tijd hebt voor jezelf!
Lees meer →

De kracht van Rots en Water

Over de kracht en werking van het Rots en Water programma en waarom het de accreditatie als anti-pest programma verdient!

Lees meer →
 

Geweldig leven

"Als kinderen in aanraking komen met een geweldige manier van leven, gaat het leren vanzelf.. Laat die gedachten even op je inwerken". Deze uitspraak van meester Kanamori verwoord precies mijn visie op wat Meesterschap is. Onderwijs gaat namelijk allang niet meer alleen over de lesstof. Het doel, zoals ik het zie, is om kinderen in hun kracht te zetten. Om ze te laten worden wie ze al zijn. Zichzelf. 

Lees meer →
 

Heimelijke genoegens

Heimelijke genoegens zijn van die kleine dingen waar je in stilte van geniet en die je niet met anderen deelt. Je wordt er gelukkig van en dus vind ik het handig om daar een bewustzijn op te hebben. Zodat ik juist van deze alledaagse dingen optimaal geniet.

Lees meer →
 

Effectief prijzen

Je kind doet iets moois en je wil er iets over zeggen. Hoe doe je dat? Waar prijs je naar toe? Een compliment is goud waard. Het kan een kind doen groeien en glunderen van blijheid. Hoe kleed je een compliment zo aan dat het echt iets toevoegt aan de beleving en de ontwikkeling van je kroost? 

Lees meer →
 

Wees altijd iets vriendelijker dan noodzakelijk is

Prachtig inzicht: “Behandel goede mensen goed. Behandel niet goede mensen ook goed. Zo komt goedheid tot stand”.
Dalai Lama 

Lees meer →
 

Two minute bucket list

to kick the bucket: het einde van je leven hier op aarde. Vandaar dat mensen het hebben over hun bucket list. Dat wat je nog wil doen voor je komt te overlijden. Het mooie van een bucket list is dat het je eens goed laat nadenken over de dingen die je eigenlijk nog echt wil doen. Het creëert bewustzijn en zet dingen in perspectief!

Lees meer →
 

Helderheid

Als leerkracht, opvoeder, mens ben je een rolmodel. Wat zoveel betekent als; er kijken continu kinderen, ouders, collega's, partners, familieleden naar je. En dus is het fijn als jij in je kracht staat. Dat geeft je rust. En als jij krachtig en rustig bent, roept dit bij andere mensen ook kracht en rust op. Een fijne uitstraling om te hebben. 

Lees meer →

Bel mij

Ik geef u graag meer informatie over Ruwe Pit en de verschillende trainingen en coaching.

U kunt mij bereiken op +31 (0) 6 8165 1809

×

E-mail mij

Ik geef u graag meer informatie over Ruwe Pit en de verschillende trainingen en coaching.

U kunt mij mailen op 

×