High Performance Coaching

leef naar de mogelijkheden die je in je hebt

Zetje nodig? Meer bereiken? In je kracht komen?

Het leven is een uitdaging. Iedere dag staan er nieuwe keuzes, beslissingen, verwachte en onverwachte gebeurtenissen op je te wachten. De kwaliteit van je leven wordt uiteindelijk bepaalt door hoe jij er voor kiest om hier mee om te gaan. Coaching van Ruwe Pit geeft je de mindset, de motivatie én de vaardigheden om het leven niet alleen het hoofd te bieden, maar om er met volle teugen van te genieten.

Boek nu je gratis Coaching sessie en zet direct een stap naar een rijker leven.

Door op 'Verzenden' te klikken verklaart u akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.

  • Wat Life Coaching je oplevert

    Tijdens het coachtraject neem je je huidige strategieën, imprints en overtuigingen onder de loep. Je krijgt inzicht en grip op de onbewuste processen die je gedachten, gevoelens en handelen sturen. Daarnaast ontwikkel je nieuwe denkpatronen en praktische strategieën die je elke dag kunt gebruiken om krachtiger en met meer vrijheid en vertrouwen in het leven te staan. Zodat niet alleen jij, maar ook de mensen om je heen meer van het leven kunnen genieten.

  • Wat Ouder-kind coaching je oplevert

    Het is een understatement dat opvoeden niet altijd even makkelijk is. Het is wellicht de meest verantwoordelijke taak die er is. Opgroeien wellicht de meest uitdagende. De opgaven van ouders en kind ontwijken elkaar niet veel: omgaan met jezelf, grenzen en je omgeving. Ruwe Pit helpt ouders en kinderen om het beste uit zichzelf en elkaar te halen. Met vertrouwen, acceptatie en plezier bouwen aan een veilige basis om te groeien.

  • Wat Meesterschap-coaching je oplevert

    Een leerkracht is meer dan iemand die kennis overdraagt. Zij is een inspirator waar kinderen van willen leren. Waneer een leerkracht een specifieke hulpvraag heeft dan is het inzetten van een coach een uitstekend middel om de leerkracht effectief te kunnen helpen. Coaching spiegelt, prikkelt en geeft je als leerkracht nieuwe inzichten en een frisse blik op de waarden en doelen die je nastreeft. Het doel is lesgeven vanuit kracht en verbinding met de groep.

Testimonials

Nick bedankt voor de reis naar mijn basis waarvan uit ik anderen op hun reis kan begeleiden! - Etienne van Dijk, Ambiq

Nick luistert niet alleen, maar voelt aan. Zijn passie voor mensen zorgt ervoor dat hij echte verbinding met mensen aan durft te gaan. Het belangrijkste aspect als het gaat om training en coaching. Als je écht iets wil betekenen voor mensen. - Nick Piña, creative partner Lemon Cake

Ik geloofde niet dat er iemand zou zijn die mijn zoon weer zo in zijn kracht zou kunnen zetten. Maar Nick heeft het gedaan!! - Mariena W.

Na de training Rots en Water Schoolbreed heb ik de kans gekregen om, samen met een collega een schoolbreed programma op te zetten. Nick heeft ons daarbij gecoacht. Hij luistert, creëert ruimte en vertrouwen voor onze ideeën en inspireert. Een mooie samenwerking! - Loekie van laar, Montessori Vereniging Haarlemmermeer

Algemene voorwaarden

Belangrijk; lees onderstaande punten door:

×

Bel mij

Ik geef u graag meer informatie over Ruwe Pit en de verschillende trainingen en coaching.

U kunt mij bereiken op +31 (0) 6 8165 1809

×

E-mail mij

Ik geef u graag meer informatie over Ruwe Pit en de verschillende trainingen en coaching.

U kunt mij mailen op 

×