Meesterschap

Wat voor leerkracht zie jij in jezelf? Hoe zorg je ervoor dat leren zowel efficient is, als leuk? Hoe maak je verbinding met leerlingen én bewaak je de grenzen?

Meesterschap is een bijzondere training die op deze vragen antwoord geeft en de handvatten biedt om het ook concreet voor elkaar te krijgen.

Meesterschap prikkelt

Wanneer we kinderen willen helpen om het beste uit zichzelf te halen, zullen we ook regelmatig aan ons eigen vakmanschap moeten werken. Dat doet Meesterschap. Tijdens de training neem je jezelf, je passie en je visie op lesgeven eens stevig onder de loep. Je gaat op zoek naar de drijfveren die jou helpen om zo veel mogelijk waarde toe te voegen aan het onderwijs, de klas en individuele kinderen

Leer-Kracht stimuleren

Tijdens Meesterschap staat de leerkracht centraal. De training bruist van technieken, strategieën en inzichten om snelle en diepgaande leerresultaten te behalen. Je krijgt handvatten die je direct kunt toepassen in je dagelijkse werk en leven. Werken aan je eigen persoonlijke ontwikkeling, professionaliteit en effectiviteit van lesgeven. Dat verdient iedere leerkracht, iedere klas en iedere school.

Lees hier wat de 2 daagse je oplevert →

Testimonials

'Dit is onderwijs!' - Jos van Ouwerkerk, directeur OBS de Veldkei

'De energie spat er vanaf, voor je het weet zit je op het puntje van je stoel. Het blijft je bij, vanwege de diepgang én de luchtigheid.' - Doesjka Nijdeken, docent scheikunde, mede-organisator CNV vrouwenbijeenkomsten

'Ik weet nu weer waarom ik voor het onderwijs heb gekozen. Het is meteen in de praktijk te brengen. Ik stond te popelen om het uit te proberen!' - JLola Vandenbergh, SBO Westerhage

Downloads

Download hier de folder met extra informatie over Meesterschap

Meesterschap folder

29/30 januari 2016

Meesterschap is inspirerend lesgeven

Een leerkracht is meer dan iemand die kennis overdraagt. Zij is een inspirator waar kinderen van willen leren. Haal het beste uit jezelf en schrijf je in voor de 2 daagse Meesterschap.

Details & inschrijven →

Meesterschap is inspirerend lesgeven

Een leerkracht is meer dan iemand die kennis overdraagt. Zij is een inspirator waar kinderen van willen leren.

Tijdens de trainingen van Meesterschap denk je na over jouw visie op onderwijs. Welke waarden en doelen streef je na en hoe pas je dit toe in je lesgeven? Wat zijn je overtuigingen en wat leveren ze op?

We hebben allemaal wel eens meegemaakt dat kinderen iets anders gaan doen dan je ze hebt uitgelegd. Een leerkracht die handelt vanuit de overtuiging dat ‘de kwaliteit van je communicatie wordt bepaald door de kwaliteit van de respons die je krijgt’, zal zich in dat geval afvragen wat zij kan veranderen aan haar communicatie. Dat noemen we lesgeven van binnenuit. Dit leidt tot professionaliteit en zelfverantwoordelijkheid.

Wat leer je nog meer?

 

 

×

Bel mij

Ik geef u graag meer informatie over Ruwe Pit en de verschillende trainingen en coaching.

U kunt mij bereiken op +31 (0) 6 8165 1809

×

E-mail mij

Ik geef u graag meer informatie over Ruwe Pit en de verschillende trainingen en coaching.

U kunt mij mailen op 

×