Rots en Water

sociale competentietraining voor jongens en meiden

Rots en Water is een training die kinderen en jongeren helpt om zichzelf en hun sociale competenties te ontwikkelen. Het is een psycho-fysiek programma, wat betekent dat er veel wordt geoefend, met als doel om tot nieuwe inzichten over jezelf en anderen te komen. Dit ervaringsleren leidt tot betekenisvolle situaties waarin iedereen zich herkent.

Het Rots en Water programma heeft een positief effect op het sociale contact en het onderling vertrouwen binnen een groep. Daarnaast krijgt iedere deelnemer waardevolle en blijvende nieuwe inzichten en handvatten die hem of haar zullen helpen om met meer vertrouwen in het leven te staan.

Integrale aanpak school en ouders

De Rots en Water trainingen van Ruwe Pit staan bekend om hun focus op veiligheid, beleving en betrokkenheid met de leerlingen, de leerkrachten, het team én de ouders. Door deze integrale aanpak ontstaat een optimaal leerklimaat waar jonge mensen leren samen werken en leven vanuit hun eigen kracht.

Wat je leert tijdens een training

Thema's die in de Rots en Water training aan bod komen zijn zelfvertrouwen, zelfbeheersing, fysieke en mentale weerbaarheid, communicatie, lichaamstaal, de impact en werking van pesten en grenzen. Doordat je écht oefent, gaat het leren snel en diepgaand.
 

Testimonials

"Nick van Deudekom is één van de Master instructors van het Rots en Water instituut. Hij verzorgt voor ons mede de Eén Dags Introductie Training en de 2- en 3-daagse opleiding tot Rots en Watertrainer. Nick schept op enthousiaste wijze een sfeer van vertrouwen. Hij werkt duidelijk, rustig en inspirerend". - Freerk Ykema, oprichter Rots en Water/Gadaku institute

Downloads

Download hier de folder met extra informatie over Rots en Water

Rots en Water

 

Rots en Water logo

 

Rots en Water is een training die is ontwikkeld door Freerk Ykema. De training wordt in verschillende landen gegeven, waaronder Australië, Taiwan, Amerika en China. Wereldwijd zijn momenteel ruim 40.000 leerkrachten, jeugdhulpverleners opgeleid tot Rots en Water trainer. Meer informatie en achtergronden over het Rots en Water instituut en de opleiding tot Rots en Water trainer vind u op de website van het Rots en Water instituut.

Bel mij

Ik geef u graag meer informatie over Ruwe Pit en de verschillende trainingen en coaching.

U kunt mij bereiken op +31 (0) 6 8165 1809

×

E-mail mij

Ik geef u graag meer informatie over Ruwe Pit en de verschillende trainingen en coaching.

U kunt mij mailen op 

×