Meesterschap-intro

Meesterschap, groeien in het ambacht van het onderwijs. Voor leerkrachten en onderwijsprofessionals die meer uit zichzelf en hun leerlingen willen halen.

Als je jijzelf bent, gaat lesgeven vanzelf!

In het huidige onderwijs klimaat overheerst het denken overhet voelen en het ervaren. Meer en meer leerkrachten voelen dat ze vast zitten in het afrekenmodel van het onderwijs.
Het doel van Meesterschap is leerkrachten creëren die met meer kracht en rust, vrijheid en verbinding voor de klas staan. De kernvraag is ‘wie ben ik en hoe laat ik dat zien in de groep en op school?’

Dat betekent in eerste instantie dat we in leerkrachten de energie en de overtuiging vrijmaken dat ze hun lessen kunnen vormgeven op een manier die bij hen past. Dit vereist een atletische psychologie en een passie, een wil, om te excelleren. Dit kunnen we alleen bereiken als we écht ervaren hoe het is om vanuit onze eigen kracht voor de groep te staan. Op een dynamische manier zijn we continu aan het oefenen in relevante situaties, delen we ervaringen en zoeken we de grenzen op van wat we al kunnen en waar we onszelf kunnen verbeteren.

Meer weten? Kom naar een van de kennismakingsworkshops. Kijk voor meer info op www.ruwepit.nl en www.meesterschap.training

Bel mij

Ik geef u graag meer informatie over Ruwe Pit en de verschillende trainingen en coaching.

U kunt mij bereiken op +31 (0) 6 8165 1809

×

E-mail mij

Ik geef u graag meer informatie over Ruwe Pit en de verschillende trainingen en coaching.

U kunt mij mailen op 

×