Nick van Deudekom

inspirator, trainer en coach

Positief en krachtig in verbinding

Ik ga uit van de gedachte dat iemand enorm krachtig is. Op dynamische wijze en met een aanstekelijk gevoel voor actie inspireer ik mensen om met vertrouwen en plezier nóg beter te worden in die kracht. Wie je bent en hoe je daar nog meer vorm aan geeft; dáár wil ik aan werken. Als trainer en coach ga ik met je op zoek naar je intrinsieke motivatie. Ik zet je aan het denken en breng je in contact met je kern. Je Ruwe Pit met kwaliteiten, waarden, dromen, doelen en gedachten die niet alleen bepalen wie je bent, maar ook wie je wordt. Het is mijn doel on zoveel mogelijk mensen op die manier vanuit hun kracht te laten leven.

Ruwe Pit

Je bent een uniek mens. Met talenten, valkuilen, mogelijkheden, uitdagingen. Wat zijn je dromen, doelen en uitdagingen? Sta je in je kracht? Ben je waardevol voor de mensen om je heen? Met de juiste levenshouding, groei en aandacht kun je nog weer worden wie je al bent. Jezelf!

We leven in ons lichaam en hierin liggen veel van onze emoties en talenten opgeslagen. De trainingen en coaching van Ruwe Pit maken hier gebruik van. Je onderzoekt en verdiept je kern. Leren en groeien vanuit gevoel en beleving. Inspirerende, compacte en toepasbare informatie. Technieken die echt werken. Zodat je nieuw verworven inzichten ook direct in de praktijk kunt brengen. Dat is waar persoonlijke ontwikkeling om gaat. Dat is Ruwe Pit.

 
 

Missie

Het doel van Ruwe Pit is om jou in je kracht te zetten. Ruwe Pit staat voor een positieve, krachtige verbinding met mens, maatschappij en natuur. Veiligheid en vertrouwen zijn de basis. Ruwe Pit staat achter je. Om je op te vangen, maar ook om je dat extra zetje te geven.

Nick is mede-auteur van het nieuwe boek 'Rots en Water Basisschool Schoolbreed'

Rots en Water Basisschool Schoolbreed

Bel mij

Ik geef u graag meer informatie over Ruwe Pit en de verschillende trainingen en coaching.

U kunt mij bereiken op +31 (0) 6 8165 1809

×

E-mail mij

Ik geef u graag meer informatie over Ruwe Pit en de verschillende trainingen en coaching.

U kunt mij mailen op 

×